Netflix хоче створити мінісеріал за фільмом "Довбуш"

Netflix хоче створити мінісеріал за фільмом "Довбуш" Кадр з фільму "Довбуш"

Стрімінгова платформа Netflix розглядає можливість створити чотирисерійну версію українського пригодницьоко-історичного фільму "Довбуш". Про це розповів режисер і продюсер стрічки Олесь Санін, повідомляє Укрінформ.

За його словами, зараз тривають переговори з міжнародним Netflix, щоб створити ширшу версію "Довбуша", яка буде окремим чотирисерійним проєктом. Наразі творці стрічки чекають на фінансову пропозицію від платформи.

За словами Саніна, творча група готова до створення серіалу "Довбуш", адже мають багато відзнятого матеріалу, який не увійшов у фінальну версію фільму.

Є висока ймовірність, що глядач зможе побачити чотирисерійну версію фільму "Довбуш", — каже режисер.

За його словами, стрічку вже показали у 27 країнах та переклали 16 мовами. Зокрема, зараз її демонструють в Індонезії. Також досить успішно прокат фільму триває у Франції та Польщі.

Крім того, кілька польських кіношкіл запросили Олеся Саніна та художницю по костюмах Галу Отенко розповісти як знімався "Довбуш".

Це буде окремий курс лекцій для професіоналів, де ми розберемо кожну сцену, драматургію, технологію… Я готуюся і працюю над цим, — каже режисер.

Фільм "Довбуш" — це пригодницько-історичний екшн, що мовить про боротьбу найвідомішого з опришківських ватажків у Карпатах Олекси Довбуша проти польської шляхти. Головні ролі у стрічці виконали Сергій Стрельніков, Олексій Гнатковський, Дарія Плахтій та Агата Бузек.

За п'ятнадцять тижнів в українському кінопрокаті  касові збори стрічки перевищили 68 млн гривень.

Нагадаємо, у квітні в кінотеатрі "Жовтень" проходитиме фестиваль "Тиждень австрійського кіно". До програми кіноогляду ввійшло чотири кінокартини різних жанрів: від спортивної драми до містичного фільму жахів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації