Нове місце: Ponchyk Boy х Техно Їжак в ЦУМ

Нове місце: Ponchyk Boy х Техно Їжак в ЦУМ Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

У ЦУМі відкрився новий заклад Ponchyk Boy та Техно Їжак.

Новий заклад
Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

Засновники називають новий формат "Айфончик та Пончик". Гостям пропонують золотий пончик Том та різноманітні аксесуари і новинки техніки Apple. 

"Айфончик та Пончик" — перший такий формат в Україні та світі. Зараз простір працює у тестовому режимі. Офіційне відкриття відбудеться 15 вересня.

Новий заклад
Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

Це вже третій заклад Ponchyk Boy, який відкрили у Києві за останні півтора року. А для Техно Їжака це четвертий великий магазин у центрі столиці. Засновник проєкту Олексій Гулий давно хотів відкрити магазин в ЦУМі. Нещодавно він дізнався про вільне місце на фудкорті і разом бізнеси придумали таку незвичну колаборацію.

Новий заклад
Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

ЦУМ – це місце в серці столиці. Ми не соромимося бути помітними, тому обрали його, — розповідає співзасновник Ponchyk Boy і маркетолог Техно Їжака Саша Жиляєв. 

Новий заклад
Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

Дизайн простору розробив архітектор Микита Фіоктістов. До цього він працював над флагманськими магазинами Техно Їжака у Харкові і Києві та над закладами Улюблений дядя, ЖЗЛ, Італійська редакція та іншими.   

Новий заклад
Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

Корнер став першим у ЦУМі магазином з технікою Apple та аксесуарами для неї. У ньому будуть доступні усі сервіси та послуги, які пропонує Техно Їжак. Зокрема, серію авторських чохлів власного дизайну. Також засновники обіцяють спеціальні ціни свої товари.

Новий заклад
Фото: Ponchyk Boy та Техно Їжак

Тут ви можете випити кави та перекусити, поки вам міняють скло на айфоні чи налаштовують новий гаджет, — розповідають засновники.

Спеціально для центрального універмагу шеф-кухар Ponchyk Boy Олексій Маурін розробив новинку – золотий шоколадний пончик Том. 

  • ДЕ? вул. Хрещатик, 38 (6 поверх, фудкорт)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації