Олександр Усик зніметься у боксерській драмі з Дуейном Джонсоном

Олександр Усик зніметься у боксерській драмі з Дуейном Джонсоном Фото: facebook.com/Alexanderusyk

Український боксер-важковаговик Олександр Усик отримав роль у спортивній драмі The Smashing Machine з Дуейном Джонсоном від студії А24.

На сторінці фільму на порталі IMDb зазначено, що Усик зіграє бійця, якого звати Ігор Вовчанчин (Igor Vovchanchyn). Більше ніяких подробиць про цю роль поки немає, проте можна припустити, що персонаж Усика буде одним із суперників головного героя.

Фільм The Smashing Machine розповість про колишнього чемпіона змішаних бойових мистецтв (MMA) Марка Керра, якого грає Дуейн "Скеля" Джонсон. Стрічка заснована на реальних подіях, пов'язаних із життям Керра — легенди MMA, чия кар'єра була зруйнована залежністю від знеболювальних.

Окрім Джонсона та Усика, у фільмі також знімаються Емілі Блант і Ліндсі Гевін. Режисер — Бенні Сафді. Прем'єра стрічки The Smashing Machine запланована на 2025 рік.

Нагадаємо, у ніч проти 19 травня Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Однак українець може залишитись без одного з поясів, адже ще до поєдинку Міжнародна боксерська федерація (IBF) вирішила, що забере свій чемпіонський пояс у переможця двобою.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації