Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан продасть свою шаблю на благодійному аукціоні

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан продасть свою шаблю на благодійному аукціоні Фото: facebook.com/olympicua

Благодійний фонд Сергія Притули анонсував аукціон, на якому продадуть шаблю чемпіонки та бронзової призерки Олімпіади-2024 з фехтування Ольги Харлан.

Саме цією шаблею наша спортсменка завдала переможного уколу суперниці з Республіки Корея у фінальному поєдинку командного турніру з фехтування на Олімпійських іграх у Парижі. Завдяки цьому українська команда виборола першу золоту медаль на цих змаганнях.

Ця шабля вже принесла "золото" Україні, а ми зробимо так, щоб вона принесла користь на фронті, — кажуть у фонді Притули.

Усі отримані під час аукціону кошти підуть на закупівлю автоматизованих турелей "ШаБля", за допомогою яких військові можуть вести вогонь дистанційно, не наражаючись на небезпеку.

Торги розпочнуться 15 серпня о 19:00 на сторінках Сергія Притули у Facebook та YouTube. Контакти для участі в аукціоні: [email protected], (095) 427-30-47 (Telegram, Whatsapp)

Також фонд відкриє благодійну "банку", поповнивши яку на суму від 200 гривень і кратно можна взяти участь у розіграші прапора з автографом Ольги Харлан. А той, хто зробить найбільший донат, отримає опцію "Кава з Ольгою Харлан".

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як українські спортсмени виступили на Олімпіаді-2024 у Парижі та скільки медалей здобули.

Читай також: "Швидше, вище, сильніше: історія тріумфів України на Олімпіадах"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації