Олю Полякову у новому кулінарному шоу навчили збирати автомат

Олю Полякову у новому кулінарному шоу навчили збирати автомат Фото: скріншот

На YouTube-каналі Олі Полякової стартувало нове шоу "Польова кухня". У першому випуску співачка завітала до 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр". Полякова не тільки слідкувала за роботою на кухні, ближче знайомилася із військовими, але й навчилася збирати та розбирати автомат.

Під час зйомок Оля познайомилася з бійцем із позивним "Ворот". Від самого початку повномасштабної війни він був непридатний до служби, але все ж зміг стати на захист країни.

У 2022 році дуже плідно працював над підписанням серйозної угоди. У Києві вже домовились з партнером про зустріч, але вранці розпочалося повномасштабне вторгнення, тому справу скасували. Все буде втрачено, якщо ми втратимо країну, тому я і вирішив піти воювати. У мені на початку мало хто вбачав воїна. Зараз маю декілька нагород: за "Хоробрість в бою", "Незламність духу", — розповів "Воріт".

Також він поділився історією, як зіткнувся віч-на-віч із ворогом у Соледарі. Її можна почути у випуску шоу.

На польовій кухні Полякова також зустріла свого давнього знайомого Віталія, який у минулому працював із її чоловіком у Службі безпеки. Під час виконання бойового завдання Віталій втратив палець.

Йшли по посадці, пройшли до наступного бліндажа, а там відстрілювався ворог. Він влучив у ногу моєму побратиму, а мені — в руку, я втратив палець. Так і проходимо метр за метром, здобуваючи перемогу, — розповів боєць.

Після того, як команди впоралися із приготуванням їжі, їхні побратими оцінили результат і обрали переможця. Військові подякували Поляковій за те, що їх навчили готувати смачні страви та вирішили навчити співачку збирати та розбирати автомат. Артистка з ентузіазмом опанувала новий для себе досвід, і в фіналі влаштувала військовим імпровізований концерт. 

  • "Польова кухня" — це проєкт, мета якого продемонструвати вміння українців створювати кулінарні шедеври навіть в умовах війни, показати гостинність нашого народу, а також сприяння взаєморозумінню між воїнами ЗСУ та цивільними.
  • У шоу талановиті кухарі, які зараз служать у ЗСУ, можуть показати свій кулінарний талант. 
  • За умовами проєкту, дві команди за 40 хвилин мають приготувати по страві в умовах військової польової кухні. Що будуть готувати, учасники дізнаються від Полякової перед початком змагання. Команди мають за 20 секунд встигнути взяти зі столу потрібні продукти та почати процес. У першому випуску шоу команди готували плов з морепродуктами й тайський суп "Том ям". 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що співачка Тіна Кароль відвідала полігон і підготувалася до армії.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації