Оновлений Житній ринок збереже зовнішній вигляд і функціонал

Оновлений Житній ринок збереже зовнішній вигляд і функціонал Фото: facebook.com/zhytniy.rynok

У Києві відбулось перше засідання робочої групи, яка має визначити оновлений формат роботи Житнього ринку. Його зовнішній вигляд та функціонал залишаться незмінним, повідомляє пресслужба КМДА.

До робочої групи представники КМДА та її профільних департаментів, шеф-кухар Євген Клопотенко, депутати Київради, представники громадських організацій та інші фахівці.

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський зазначив, що зараз необхідно провести обстеження технічного стану Житнього ринку, а після цього — зробити ремонт, полагодити дах тощо. Адже будівлю ринку збудували ще у 1980 році, і за понад 40 років експлуатації жодного разу капітально не ремонтували.

Протягом наступних трьох місяців робоча група має обрати сучасний формат роботи ринку, який дозволить розв'язати наявні проблеми та дати йому нове дихання. Наприклад, створити всередині нові сучасні локації. До процесу хочуть залучити людей, які раніше не відвідували Житній ринок.

У КМДА зазначають, що, яким би не був подальший формат роботи Житнього ринку, він залишиться ринком і збереже свій основний функціонал.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Інституті електрозварювання імені Патона закликали терміново закрити міст Патона на ремонт через його аварійний стан. Там кажуть, що на аварійному мосту — "страшна корозія".

Читай також: "У Дніпровському районі створюють рекреаційну зону на місці колишнього сміттєзвалища"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації