Переселенці, які живуть у Київській області, можуть отримати до 150 тис. грн на власну справу

Переселенці, які живуть у Київській області, можуть отримати до 150 тис. грн на власну справу Фото: Unsplash

Благодійна організація "СОС Дитячі Містечка" представила грантову програму на створення або відновлення бізнесу. У її межах люди зі статусом ВПО, які мають дітей, можуть отримати до 150 тис. грн на власну страву. Про це повідомили у телеграм-каналі Гостомельської селищної військової адміністрації.

Благодійники планують підтримати не менш ніж 100 підприємницьких проєктів. Сумарний бюджет конкурсу — 10 млн грн. 

Програма "СОС Дитячі Містечка" розрахована на переселенців, які проживають у Київській області. Також обов'язково треба мати чинний статус ФОП, що вимушено призупинив діяльність. Або можна відкрити його протягом найближчого місяця.

Крім фінансування учасники програми отримають триденне офлайн-навчання від профільних фахівців, а також консультації експертів і менторський супровід у розробці й реалізації бізнес-плану.

Участь у проєкті безоплатна, відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Подати заявку на участь у програмі можна за цим посиланням.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у Київській області може з'явитися соціальна крамниця для нужденних. Це місце, де люди зможуть за символічну плату отримати необхідний набір гуманітарної допомоги: їжу, одяг, засоби гігієни, побутову хімію, кухонне приладдя тощо. Клієнтами такої крамниці зможуть бути люди зі статусом ВПО, люди з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні родини, діти, позбавлені батьківського піклування, і самотні люди похилого віку.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації