Під Києвом відкрили контейнерне відділення Укрпошти

Під Києвом відкрили контейнерне відділення Укрпошти Фото: t.me/igorsmelyansky

У Бородянці запрацювало відділення Укрпошти контейнерного типу. Його встановили замість філії, яку знищили росіяни під час окупації. Про це розповів генеральний директор поштового оператора Ігор Смілянський. 

Контейнерне відділення має площу 40 кв. метрів. Поки що воно працює в тестовому режимі, однак містяни можуть отримати в ньому всі поштові послуги. 

Кожне наступне відділення дає нам можливість покращити досвід клієнтів та працівників, і також вдосконалити інженерні питання. Тож готуємось до будь-яких викликів з боку ворога і не зупиняємось, — написав Смілянський.

0 / 0

Перші відділення контейнерного типу Укрпошта встановила в Харківській області. Вони були вдвічі меншими — їхня площа становила 20 кв. метрів. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що Укрпошта підвищила та спростила тарифи на поштові відправлення. Розцінки змінилися в межах тарифів "Стандарт" й "Експрес". У середньому вартість відправлень за тарифом "Стандарт" зросла на 5–9 грн. За тарифом "Експрес" — до 10 грн залежно від ваги відправлення. 

Також незабаром Укрпошта планує запустити новий мобільний застосунок. Він замінить уже наявний. У новому застосунку користувачі зможуть відстежувати свої посилки. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації