Поліція чотири дні посилено охоронятиме київські кладовища

Поліція чотири дні посилено охоронятиме київські кладовища Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У поминальні дні, які триватимуть у столиці з 12 до 15 травня, поліцейські посилено охоронятимуть київські кладовища. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Порядок на 29 кладовищах столиці, окрім працівників поліції, забезпечують військовослужбовці Нацгвардії, працівники Муніципальної варти та Добровольчих формувань територіальної громади, а також кінологи зі службовими собаками.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Протягом поминальних днів правоохоронці нестимуть службу поблизу кладовищ та насамперед звертатимуть увагу на виявлення підозрілих осіб та предметів. Головна їхня мета — не допустити вчинення правопорушень та будь-яких провокацій.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У поліції закликали киян дбати про власну безпеку та негайно повідомляти про будь-які підозрілі предмети правоохоронцям, які знаходиться поблизу, або на лінію 102. Також слід своєчасно реагувати на сигнал повітряної тривоги.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Нагадаємо, під час поминальних днів у Києві організують додатковий транспорт на маршрутах, які проходять поблизу міських кладовищ. Загалом курсуватимуть півтори сотні автобусів, тролейбусів, трамваїв та маршруток.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації