Понад 7900 учасників: як у Києві пройшла загальноміська толока

Понад 7900 учасників: як у Києві пройшла загальноміська толока Усі фото: kyivcity.gov.ua

У суботу, 20 квітня, на різних локаціях у всіх районах Києва відбулась велика загальноміська толока. У ній взяли участь більш ніж 7900 людей, повідомили у пресслужбі КМДА.

До толоки долучились комунальні служби, працівники підприємств та установ різних форм власності, активісти та працівники департаментів КМДА. Також до прибирання залучили 203 одиниці техніки.

Учасники толоки зібрали та вивезли майже 7500 кубічних метрів сміття. Крім того, провели озеленення локацій, які прибирали. Загалом за один день вони висадили 13 037 зелених насаджень: дерев, кущів та квітів.

0 / 0

У КМДА нагадали, що у Києві триває весняний двомісячник з благоустрою, який завершиться 20 травня. У цей період у столиці активно наводять лад, впорядковують території та ліквідовують стихійні звалища. Зокрема, прибирають локації, на засміченість яких скаржилися кияни. За результатами двомісячника складуть рейтинг районів.

Нагадаємо, у столичному парку Партизанської слави висадили 50 дубів Шевченка. Сіянці цих дерев були зібрані з Дуба Шевченка, в якому Тарас Григорович ховав свої малюнки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації