"ПриватБанк" запустив проєкт зі збору пластикових кришечок для закупівлі дронів

"ПриватБанк" запустив проєкт зі збору пластикових кришечок для закупівлі дронів Фото: unsplash.com

"ПриватБанк" та благодійний фонд "ОВЕС" запустили у великих містах благодійний екопроєкт зі збору пластикових кришечок для закупівлі дронів. Про це повідомили у пресслужбі банку.

У межах проєкту збиратимуть пластикові побутові кришечки від продуктів у 240 відділеннях "ПриватБанку" у Києві, Дніпрі та Львові. Потім їх передадуть на переробні заводи, а усі отримані кошти направлять на закупівлю БПЛА.

У "Приваті" кажуть, що, за їхніми попередніми розрахунками, щомісяця клієнти банку можуть збирати майже 15 тонн пластикових кришок. А отриманих за їх переробку коштів вистачить на десять дронів.

Таким чином, клієнти банку зможуть підтримати військових і водночас посприяти розв'язанню екологічних проблем і допомогти довкіллю.

Війна в Україні має екологічні наслідки для багатьох країн, які відчуватимуть майбутні покоління ще багато років після перемоги. Кожен з нас може посильно допомогти не тільки зберегти природу в стані, придатному для життя людини, а ще і залучити додаткові ресурси для допомоги ЗСУ, — наголошує виконавчий директор фонду "ОВЕС" Тетяна Руденко.

Нагадаємо, у Мінцифрі закликали українців долучитися до створення FPV-дронів удома і, таким чином, допомогти військовим. Навчитись збирати безпілотники можна на спеціальному онлайн-курсі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації