Різдвяна місія до деокупованої Херсонщини

Різдвяна місія до деокупованої Херсонщини Фото: Future For Ukraine

27 грудня спільними зусиллями благодійних фондів, громадських організацій і представників бізнесу, а також волонтерів була реалізована гуманітарна місія до звільненої Херсонщини. 

Ця місія була надважливою, адже щодня Херсонщина та її населення потерпають від терористичних актів з боку країни-агресорки. Ворожі війська безперервно обстрілюють область, про що свідчить трагедія, яка сталася напередодні Різдва, 24 грудня, у самому Херсоні.

0 / 0

До цієї нелегкої та небезпечної місії разом із фондом Future for Ukraine цього разу долучився й громадський рух "Вільні". Люди вирушили до звільнених сіл на півдні України.

Цьогорічний "різдвяний кошик" складався із продуктів від фонду "Україно, я за тебе" та фонду Revival Foundation у межах проєкту Food for Good, які передали не тільки продуктові набори, а й пакунки для вагітних жінок. Благодійний фонд "Життєлюб" забезпечив волонтерів медикаментами. "L'Oréal Україна" надали косметичні засоби для догляду та особистої гігієни. А запашний хліб випечений пекарнею Good Bread from Good People. 

Ми живемо в країні, де йде війна, і всі відчуваємо її наслідки. Але населені пункти після деокупації – це дійсно жахливо. Маршрут Кривий Ріг – Херсонщина – суцільна дорога болю. Все знищено вщент: господарства, елеватори, будинки, школи. Таблички "Люди" та "Діти" вздовж шляху розстріляні артилерією. Дорога розтрощена снарядами, скрізь – уламки танків, а на узбіччі – згорілі авто. Від історій місцевих стає фізично недобре. Ми навіть не уявляємо, що пережили ці люди. Підтримати їх та допомогти чим можемо – наш обов’язок! – розповідає Ольга Глюза, керівниця Гуманітарного штабу Future for Ukraine.

Допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни та догляду, наборів для вагітних жінок, теплого одягу, солодощів для дітей і корму для тварин отримали 360 людей. Для тих, хто живе на тільки-но деокупованих територіях та щодня перебуває під обстрілами окупантів, ця підтримка є життєво необхідною. Адже зараз гуманітарна допомога – це практично єдина можливість вижити для мешканців Херсонщини. 

Фонд Future for Ukraine регулярно проводить гуманітарні місії на деокупованих та прифронтових територіях. Волонтери фонду вже забезпечили гуманітарною допомогою мешканців звільнених сіл Харківщини, побували у незламному Миколаєві та відвідали мешканців прифронтових сіл на Донеччині.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8020.JPG - Андрій Блінов
Редактор і SMM проєкту. Моє серце б’ється у ритмі столиці, завжди в курсі важливих подій міста.

Може бути цікаво

На приміському маршруті з Боярки до Києва запрацювала безготівкова оплата проїзду - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

На приміському маршруті з Боярки до Києва запрацювала безготівкова оплата проїзду

У Києві презентували новий міський автобус "Мальва" українського виробництва - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

У Києві презентували новий міський автобус "Мальва" українського виробництва

Будівництво метро на Виноградар: назвали приблизні терміни - 412x412
Новини

Тетяна Трифонова

Будівництво метро на Виноградар: назвали приблизні терміни

Де купити вишиванку: 5 стильних українських брендів - 412x412
Стильний

Євгенія Власенко

Де купити вишиванку: 5 стильних українських брендів

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації