СБУ проводить безпекові заходи в Києві: де обмежать проїзд

СБУ проводить безпекові заходи в Києві: де обмежать проїзд Фото: Вікісховище/DiscoverWithDima

Служба безпеки України проводить контррозвідувальні заходи в Печерському та Шевченківському районах Києва. Зокрема, в урядовому кварталі та на прилеглих територіях. Про це повідомляє КМДА, посилаючись на пресслужбу СБУ.

Як інформують безпеківці, заходи відбуваються з урахуванням правового режиму воєнного стану за безпосередньої участі Управління державної охорони України, Національної поліції, Військової служби правопорядку ЗСУ та Угруповання сил і засобів оборони міста Київ.

Мета — перевірка контрдиверсійного захисту державних об'єктів, а також посилення безпеки мешканців столиці та осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. 

За участі представників Управління держохорони силовики:

  • оглядають територію та окремі приміщення (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, заклади сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;
  • перевіряють громадян на території урядового кварталу.

Під час проведення заходів можливі обмеження проходу та проїзду столичними вулицями, перевірка документів, огляд автомобілів.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей і належно реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

Нагадаємо, що на мосту в селі Хотянівка Київської області обмежили рух транспорту. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації