Ще один столичний ТРЦ перейшов на імпортну електроенергію

Ще один столичний ТРЦ перейшов на імпортну електроенергію Фото: ТРЦ Respublika Park

ТРЦ Respublika Park почав закуповувати імпортну електроенергію для стабільної роботи, а також, щоб підтримати українську енергосистему в умовах воєнного стану. Про це повідомила пресслужба торгово-розважального центру.

Закупівля в країнах Євросоюзу імпортної електроенергії та її використання продовжуватиме роботу магазинів, закладів харчування та розважальних зон навіть під час стабілізаційних відключень світла. У ТРЦ підкреслили, що це не впливає на постачання електроенергії для киян.

Також у ТРЦ Respublika Park назвали переваги переходу на імпортну електроенергію.

Згідно з новою постановою уряду, підприємства, які імпортують 80% електроенергії від свого споживання, можуть гарантувати собі роботу без відключень, — сказали представники ТРЦ.

ТРЦ Respublika Park
Фото: ТРЦ Respublika Park

До основних переваг належать:

  • Зменшення навантаження на українську енергомережу.
  • Безперебійна робота бізнесу — магазини, офіси та розважальні заклади продовжують працювати під час відключень електрики.
  • Підтримка економіки — стабільна робота комерційних підприємств сприяє розвитку економіки країни.
ТРЦ Respublika Park
Фото: ТРЦ Respublika Park
  • ТРЦ Respublika Park було відкрито в листопаді 2021 року. 
  • Загальна площа — 300 000 кв. метрів.
  • Власник ТРЦ — австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, яка була заснована у Відні 2013 року і працює у сфері нерухомості.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що ТРЦ Gulliver почав закуповувати імпортну електроенергію для своїх потреб. Це виявилося дешевше, ніж користуватися дизельними генераторами. 

ТРЦ Gulliver закуповує електроенергію за динамічним тарифом у Словаччині, Польщі, Румунії й Угорщині. Таке рішення ухвалили для того, щоб полегшити роботу енергосистеми України та забезпечити повноцінну роботу об'єкта.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації