"Шлях до перемоги": комікси з українськими героями

"Шлях до перемоги": комікси з українськими героями Фото: UNITED24

"Шлях до перемоги" – це 10 історій протистояння українського народу.

Комікси розповідають про легендарного Привида Києва, фортецю "Азовсталь", захисників Зміїного та інших українських героїв. Увесь прибуток від продажу накладу перерахують на купівлю розвідувальних безпілотників RQ-35 Heidrun.

Комікс складається з двох випусків – "Сміливість" та "Свобода", по п'ять історій у кожному. Вартість одного – 77 грн. Загальний наклад становить 20 000 примірників.

Долучитись до збору можна, придбавши їх та фішки із зображеннями героїв коміксів у мережі "Аврора". Весь прибуток перерахують через платформу UNITED24 на придбання дронів, збір на які оголосив один із її амбасадорів – актор Марк Гемілл.

У житті все не так, як у кіно. Не існує жодних супергероїв у плащах, лицарів-джедаїв, машин часу або чарівних паличок. Натомість є мільйони реальних людей, які протистоять справжньому злу. Ми можемо їм допомогти. Кожна ваша пожертва наближає перемогу світла над темрявою та робить кожного з нас трішечки супергероєм. Справжнім, – пояснює Марк Гемілл, амбасадор UNITED24, зірка "Зоряних воєн".

Проєкт створено мережею мультимаркетів "Аврора" спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 та компанією Art Nation Loyalty. 

Благодійна ініціатива триватиме з 22 лютого по 5 квітня 2023 року.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8020.JPG - Андрій Блінов
Редактор і SMM проєкту. Моє серце б’ється у ритмі столиці, завжди в курсі важливих подій міста.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації