Стартував проєкт з безплатної вакцинації та чипування домашніх тварин: де це зробити у Києві та області

Стартував проєкт з безплатної вакцинації та чипування домашніх тварин: де це зробити у Києві та області Фото: freepik.com

Міжнародний фонд захисту тварин IFAW та українська соціальна ініціатива Save Pets of Ukraine запустили програму комплексної допомоги домашнім улюбленцям "Лапки в безпеці".

У межах програми власникам тварин пропонують безплатний пакет ветеринарних послуг, до якого входить щеплення від сказу та інфекційних хвороб, а також чипування.

Програма триває з 9 травня по 10 червня. Обмежень щодо того, скільки домашніх улюбленців може вакцинувати один власник, немає. Першочергово послуги надаватимуть тваринам внутрішньо переміщених українців. 

Безплатно вакцинувати своїх улюбленців у Києві та Київській області можна за такими адресами:

  • "Ветпланета" — Київ, вул. Радистів, 23, тел. (067) 992-37-77);
  • Гостомельський притулок — Гостомель, вул. Свято-Покровська, 213, тел. (050) 597-89-31.

Лікарі приймають за попереднім записом. 

Проблема сказу в Україні тільки здається не актуальною. Бо дедалі більше ветеринарних лікарів та власників стикаються з ним від сходу до заходу нашої країни, — кажуть у Save Pets of Ukraine.

Там зазначають, що спалах інфекції має декілька причин, одна з яких — війна. Від початку російського вторгнення кількість безпритульних тварин зросла на 60%. Крім того, через воєнний стан стало складніше проводити профілактику сказу серед диких тварин.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що з Чорнобильської зони відчуження вивезли новонароджене лосеня, матір якого загинула, підірвавшись на міні. Зараз йому намагаються врятувати життя.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації