Створили публічний дашборд з інформацією про роботу провайдерів Києва під час блекаутів

Створили публічний дашборд з інформацією про роботу провайдерів Києва під час блекаутів Зображення: kyivcity.gov.ua

До публічних дашбордів Києва додали розділ з інформацією про надання послуг інтернет-провайдерами під час тривалих відключень електроенергії. Про це повідомляє пресслужба КМДА

Зокрема, там є інформація про те, як довго працює інтернет у різних провайдерів під час блекаутів, про розгалуженість провайдерів у різних районах міста, а також їхню популярність. Ця інформація має допомогти киянам залишатися на зв'язку навіть за відсутності світла.

Переглянути новий дашборд з інформацією про доступність інтернету можна за посиланням. Там можна відсортувати провайдерів за їхньою здатністю надавати інтернет без електроенергії. Можна обрати, які компанії працюють протягом 1–2 годин, 3–4 годин, 5–7 годин або понад 8 годин.

А віджет на карті показує райони, де провайдери припиняють працювати під час відключень електрики, та рейтинг найпопулярніших надавачів інтернет-послуг у певному районі.

Дашборди з інформацією про інтернет-провайдерів міста додали за результатами нещодавнього опитування у застосунку "Київ Цифровий" про доступність інтернет-зв'язку. Учасники дослідження оцінили якість обслуговування провайдерів та відповіли, як різні райони столиці справляються з перебоями в електропостачанні.

Нагадаємо, столична влада запустила публічні дашборди з інформацією про діяльність міста у травні цього року. Вони візуалізують різні дані в зручному та зрозумілому форматі. Інформація на дашбордах стосується таких сфер життя столиці як: електронна демократія, екологія, благоустрій, звернення до Контактного центру Києва, комунальна власність, соціальна політика та паркування.

Читай також: "У "Київ Цифровий" з'явився новий розділ "Корисне": що в ньому є"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації