"Та сама сіль": мережа супермаркетів NOVUS перетворює сіль на дрони

"Та сама сіль": мережа супермаркетів NOVUS перетворює сіль на дрони Фото: NOVUS

Щодня українці доводять, що нічого неможливого немає. Люди активно допомагають ЗСУ донатами, за лічені дні закривають багатомільйонні збори та закуповують сіль, що завдяки благодійній ініціативі NOVUS перетворюється на дрони. 

Розповідаємо, як мережа супермаркетів реалізовує важливий благодійний проєкт і яку суму вже вдалось зібрати. 

Насолити на перемогу — така ціль NOVUS

Купівля солі в магазині — звична справа для кожної людини. Та у мережі супермаркетів NOVUS представлені особливі пакування "Артемсолі" із шахт Соледару. Саме цей продукт, який є символом хоробрості українців, став основою для благодійної ініціативи. 

Так, з травня 2023 року кожен відвідувач мережі супермаркетів та користувач сервісу доставки NOVUS.online може придбати "Ту саму сіль "ВОЛЯ" за 200 гривень і автоматично долучитись до допомоги ЗСУ. А зібрані таким чином кошти перетворюються на одну з найважливіших технік на сьогодні — FPV-дрони. 

NOVUS перетворює сіль на дрони

Організатори благодійної ініціативи розповідають, що завдяки небайдужості українців уже вдалось зібрати чималу суму. Упродовж 9 місяців цієї акції у мережі супермаркетів NOVUS продали майже 41 000 упаковок "Артемсолі", а це — понад 5,6 мільйона гривень! За ці кошти вдалось закупити дрони для 3 ОШБр, зокрема нова партія, яка нещодавно прибула в Україну, налічує 140 FPV-дронів.

Зараз ми отримали чергову партію "пташок". Цього разу це FPV-дрони, які були придбані за гроші "Тої самої солі", що продається в NOVUS. ЗСУ можуть використовувати ці дрони повторно. В НАТО були дуже здивовані, що наші воїни використовують дрони, які коштують 500 доларів, і ще думають як їх повернути і використати повторно, – розповідає волонтер Олексій Вовк.

NOVUS перетворює сіль на дрони 
NOVUS перетворює сіль на дрони

Як долучитись до благодійної акції NOVUS

Стати учасником благодійної акції – просто: достатньо придбати сувенірну сіль "ВОЛЯ" із шахт Соледару вагою 500 грамів. Зробити це можна як у комфортних магазинах мережі NOVUS, так і з доставкою додому завдяки NOVUS.online. А весь прибуток від продажу перетворюються на нові "пташки" для ЗСУ.

0 / 0

Українці вже оцінили такий формат допомоги ЗСУ. Адже завдяки NOVUS, долучатись до великої справи можна під час буденного і звичного для нас усіх шопінгу. 

Це підтримка нашого виробника. Також це підтримка ЗСУ. За ці 200 гривень я нічого не куплю, а це — важлива допомога нашим хлопцям. Чому ні? Якщо ми всі разом купимо хоча б по упаковочці цієї солі, то це велика допомога, — закликає відвідувачка NOVUS Олена Степанчук.

Ми повинні допомагати ЗСУ, це наш обов’язок. Якщо продають сіль за допомогу, купівлю дронів чи техніки для військових, то чому б її не купити? — зазначає учасниця благодійної ініціативи NOVUS Людмила Пак. 

ЗСУ дуже потрібна підтримка українців, адже тільки разом можна ефективно протистояти ворогу. Тому маленькими кроками, як-от купівлею солі “ВОЛЯ” у мережі супермаркетів NOVUS, варто наближати мир.

Куди спрямовують кошти в рамках ініціативи "Та сама сіль "ВОЛЯ"

Кошти, які залучають від продажу солі "ВОЛЯ" йдуть на потреби благодійних фондів Support AZOV та "Вірю в Україну". Наразі благодійники сконцентрувалися на придбанні саме FPV-дронів, які є одним із найбільш затребуваних запитів від ЗСУ. 

Закупівля дронів — важлива місія для NOVUS, бо ці "пташки" — це очі ЗСУ, завдяки їм військові можуть завчасно побачити ворогів або перетворити на брухт їхню техніку.

Ця ініціатива дає можливість українцям легко і без клопотів долучитися до збору. Адже є чимало людей, які зайняті, а цей метод дає їм змогу долучитись до допомоги, це важливо. Така ініціатива фактично не примушує ні до чого, все дуже легко: людина просто приходить, бере сіль і таким чином вкладає себе і шматочок своєї допомоги для нашої країни, —  розповідає керуюча магазином NOVUS Коломієць Олеся.

Маленької допомоги не буває. Тож у супермаркеті NOVUS закликають усіх відвідувачів долучатися до збору, бо навіть такий внесок зараз дуже важливий та є частинкою на шляху до великої загальної мети. 

Насолити ворогу — місія всіх, хто в тилу. Кожен з нас може щодня долучатися до допомоги військовим, навіть у повсякденних речах. Вдячні кожному з вас, хто приєднується до великої справи. Не зупиняємося і продовжуємо наш важливий збір разом! — додають у прес-службі мережі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації