Тераса talk із Аланом Бадоєвим: у ТРЦ Gulliver стартував новий open air проєкт

Тераса talk із Аланом Бадоєвим: у ТРЦ Gulliver стартував новий open air проєкт Фото: ТРЦ Gulliver

На терасі торгово-розважального центру Gulliver
22 травня стартував проєкт Тераса talk в цікавому форматі публічного спілкування з лідерами думок на актуальні теми. Перший захід сезону присвятили обговоренню кіно з зірковим спікером — режисером і продюсером Аланом Бадоєвим. 

Алан Бадоєв відверто поділився досвідом переходу від кліпмейкінгу до режисури кіно, розказав про улюблені фільми та про те, де знаходить натхнення. 

Також режисер розповів про складність роботи над документальним фільмом "Довга доба": 

Коли ти працюєш не з постановочними кадрами, а з історіями реальних людей, які надсилають відео зі своїх телефонів — ти розумієш, що перед тобою чиясь доля. Це складно відчувати й ще складніше приймати. Важко усвідомлювати, що просто зараз ти монтуєш чиєсь життя. Це була найважча частина роботи над стрічкою. Але команда розуміла глобальну важливість цієї праці, і ми це подолали.

0 / 0

Крім того, режисер поділився творчими планами, зокрема розповів, що цікавого його команда запланувала на вересень. 

Я переконаний, що наша нова робота буде дуже важливою для кожного українця. Це історія для всіх: дітей і дорослих, яка допоможе підтримати наш дух та сприятиме визначенню того, хто ми й у чому наша сила та знайти відповідь на питання: що є в нас такого, чого немає ніде? Там буде все: комедія, фентезі, драма, трагедія й навіть екшн. Більше нічого не можу сказати, — заінтригував Алан Бадоєв.

ТРЦ Gulliver протягом теплого сезону запрошує на зустрічі на терасі для обговорення найцікавіших тем із митцями та креаторами українського YouTube, TikTok, відомими спортсменами, гумористами, акторами, співаками... На гостей чекає спілкування з лідерами думок, панорамний краєвид у самому серці столиці, затишна атмосфера. Вхід вільний за умови реєстрації на сайті. Слідкуйте за анонсами на сторінці Instagram ТРЦ.

"ТиКиїв" буде розповідати цікаві подробиці зустрічей в рамках проєкту Тераса talk.   ⠀ 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації