Тіктокер Максим Ткачов випустив літній трек "Сонце в очах"

Тіктокер Максим Ткачов випустив літній трек "Сонце в очах" Фото: пресслужба SKOMOROH

Тіктокер Максим Ткачов (SKOMOROH) презентує вже другу пісню у своїй музичній кар'єрі "Сонце в очах". Нова композиція артиста — це своєрідний пошук себе у новому напрямку, вона відрізняється від дебютного синглу "Люби". 

"Я відчуваю, що пісня "Люби" сподобалась слухачам, — розповідає Максим. — Я не хочу зупинятись, у моїх планах повноцінна кар'єра артиста, тому я розвиваюсь у цьому напрямку".

Моя перша пісня була лірично-драматичною, я дуже переживав взагалі виходити "в люди" зі своїм співом. Але результатом я залишився повністю задоволений. Я хочу експериментувати, спостерігати, що відгукується людям, тому пісня "Сонце в очах" не схожа на дебютний сингл: вона легка, літня та дуже сонячна, — поділився SKOMOROH.

Блогер запевняє, що новий сингл навіює найтепліші моменти, нагадує безтурботні літні вечори, коли все навколо грає особливими фарбами. SKOMOROH закликає жити моментом, бо в наших тяжких реаліях це не можна ігнорувати.

Якби літо було піснею — це однозначно була б "Сонце в очах". Хочу наголосити, що це не лише про літній вайб, але і про найпрекрасніше почуття у світі — любов. Але не однобоку любов, не лише між чоловіком та жінкою, але і про близьких нам людей в загальному.  Лише коли вони поруч, навіть сонце не сяє так яскраво, як вони в наших очах. Не треба жити спогадами, бо найкращі моменти не в альбомах живуть, а поруч із нами. Потрібно жити тут і зараз, —  коментує SKOMOROH.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації