Екоцид України в новій версії "Щедрика" від Тіни Кароль та UAnimals

Екоцид України в новій версії "Щедрика" від Тіни Кароль та UAnimals Фото: UAnimals

 

Тіна Кароль та UAnimals представили нову пісню на мелодію Миколи Леонтовича у межах кампанії #StopEcocideUkraine.

Цією акцією артисти планують привернути увагу світу до екологічних злочинів росії під час війни.

Мелодію українського композитора Миколи Леонтовича "Щедрик" обрали невипадково, бо саме зараз, як і багато років тому, різдвяні свята Європи та США супроводжує пісня Carol of the Bells, і цього року вона нагадає про важливе.

Пісню виконала українська співачка Тіна Кароль разом із хором "Дзвіночок", автор тексту – Євген Матюшенко, нове аранжування – композитор Юрій Звонар.

Я долучилася до ініціативи UAnimals, щоб нагадати світу, наскільки руйнівним та неосяжним є наслідок війни росії проти України. Пісня "Щедрик" – символ різдвяного дива, а Україна є символом людського дива стійкості та незламності, дива, яке у цій війні стоїть на захисті світу, – зазначає Тіна Кароль.

За офіційними даними, на сьогодні внаслідок російського вторгнення понад 182 880 кв. м ґрунту України забруднені шкідливими речовинами, уражено понад 20% природоохоронних територій України, загинули понад 6 000 000 свійських тварин і щонайменше 50 000 чорноморських дельфінів.

Carol of the Ecocide привертає увагу до того, що росія не лише країна-терорист, але й екотерорист, який краде майбутнє у наших дітей та всієї планети. І це не милий мультяшний Грінч, а суцільне зло, яке потрібно зупинити, доки воно не зупинило світ, – коментує засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

 

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8020.JPG - Андрій Блінов
Редактор і SMM проєкту. Моє серце б’ється у ритмі столиці, завжди в курсі важливих подій міста.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації