Тоня Матвієнко випустила пісню в пам'ять про маму: для кліпу штучний інтелект згенерував голос Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко випустила пісню в пам'ять про маму: для кліпу штучний інтелект згенерував голос Ніни Матвієнко Скриншот із кліпу "Ти – це я"

Співачка Тоня Матвієнко представила нову пісню і відеокліп до неї "Ти — це я". Композицію вона присвятила пам'яті своєї мами, народної артистки України Ніни Матвієнко, яка померла восени минулого року.

За словами співачки, сенс пісні в тому, що для своїх батьків ми завжди залишаємося маленькими. Вони наділили нас силою життя, а з часом ми й самі маємо стати підтримкою для тих, хто від нас залежить.

Ми — продовження наших батьків. У пісні "Ти — це я" себе впізнають багато людей. Ми можемо бути не схожими зовнішньо зі своїми батьками. Але у багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Це складно пояснити словами, але можливо за допомогою творчості. Пісня "Ти — це я" саме про це, — зазначає Тоня Матвієнко.

У кінці треку також можна почути голос Ніни Матвієнко, яка відповідає своїй доньці. Його згенерував штучний інтелект.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що співак YAKTAK презентував дебютний ліричний альбом "Під гітару". Послухати його можна тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації