Триповерхова книгарня "КнигоЛенд" з терасами і вином: коли та де запрацює?

Триповерхова книгарня "КнигоЛенд" з терасами і вином: коли та де запрацює? Фото: Українська Рада Торгових Центрів

Уже наступного місяця в Києві відкриється книгарня "КнигоЛенд". Про це повідомили у мережі. Книжковий магазин займатиме три поверхи будівлі на вулиці Жилянській, 5/60, біля метро "Олімпійська". 

Фото: Українська Рада Торгових Центрів

На локації будуть сцени для презентацій, балкони "для посиденьок", бар із кавою та вином. Андеграундна сцена буде й на мінус першому поверсі, разом з іграми та коміксами.

Фото: Українська Рада Торгових Центрів

Площа магазину становитиме 500 квадратних метрів. Для порівняння: книгарня "Сенс на Хрещатику" займає 1500 квадратних метрів.

Ця книгарня унікальна для нашої мережі. Три поверхи, балкони, кава, вино, сцени для презентацій і крута атмосфера, — зазначають у "КнигоЛенді".

Компанія також поділилася візуалізаціями майбутнього простору.

Фото: Українська Рада Торгових Центрів

"КнигоЛенд" — це всеукраїнська мережа книгарень, що налічує 38 книжкових крамниць по всій Україні, пропонує широкий вибір літератури, затишні простори для читання та культурні події. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації