У Боярці з'явились контейнери, куди можна віднести непотрібні речі та взуття

У Боярці з'явились контейнери, куди можна віднести непотрібні речі та взуття Фото: mistoboyarka.gov.ua

У місті Боярка Київської області почали встановлювати контейнери для збору вживаного одягу від ГО "Зелений промінь". Про це повідомили у Боярській міськраді. 

Контейнери встановлюють у межах проєкту "Чисте довкілля". Речі з них передадуть нужденним або на переробку. Вже працюють шість таких контейнерів, у які можна приносити чисті вживані одяг, взуття, сумки, іграшки та постільну білизну.

Вони встановлені за такими адресами: 

  • вул. Молодіжна, біля ТЦ "Квартал";
  • перехрестя вул. Котляревського та вул. Білогородської;
  • вул. Білогородська, 21;
  • Михайлівська площа; 
  • вул. Маяковського, 2;
  • вул. Незалежності, 10.

Одяг, взуття та домашній текстиль у хорошому стані волонтери ГО "Зелений промінь" передаватимуть організаціям, які опікуються одинокими, бездомними та малозабезпеченими людьми. А одяг, який вже непридатний для носіння, будуть відправляти на переробку. Зокрема, з них плестимуть маскувальні сітки. 

За станом наповнення контейнерів стежитимуть міські комунальники. Вони повідомлятимуть благодійникам про необхідність вивезти зібрані речі. Мешканців міста просять ставитися до ініціативи відповідально та не кидати у контейнери нічого крім одягу, трикотажних, текстильних виробів та взуття.

Раніше "ТиКиїв" писав, що подібні контейнери для збору речей також мають встановити в Ірпені. Там працюватимуть сім контейнерів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації