У Бучі збудують нову систему очисних споруд

У Бучі збудують нову систему очисних споруд Фото: Getty Images

У Бучанській громаді збудують нову систему очисних споруд. Будівництвом займатиметься уряд Кореї в межах міжурядової співпраці з відбудови України. Розпочати проєктування планують вже на початку наступного року. Про це повідомив бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Мав окрему розмову з паном Буонг Ку Канг — директором однієї з найбільших логістичних компаній в Південній Кореї CJ Logistics. Плануємо розмістити центральний логістичний хаб на базі індустріального парку Bucha Techno Garden. Це надважливий проєкт для модернізації водовідведення нашої громади. Тож дякую Міністерству розвитку громад і територій України та Міністерству землі, інфраструктури та транспорту Південної Кореї за таку підтримку, — написав Анатолій Федорук.

Фото: фейсбук Анатолія Федорука

Зазначимо, що потреба в нових очисних спорудах для Бучі дуже нагальна. Наразі всі стоки громади йдуть до Києва — на Бортницьку станцію аерації. Перенавантаження на трубопроводи колосальне, тож періодично стаються поломки. До того ж система досить зношена — спадщина радянських часів.

Раніше "ТиКиїв" писав, що бізнес Японії готовий долучитися до відбудови України та пропонує низку сучасних технологій, що сприятимуть прискоренню відновлення. Одну з цих технологій хочуть впровадити у Бучі. Там планують виробляти зелений водень. Детальніше про це читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації