У День Незалежності українці утворять найбільший в історії живий ланцюг

У День Незалежності українці утворять найбільший в історії живий ланцюг Фото: Unsplash

24 серпня, в День Незалежності України, українці зі всього світу та люди, які підтримують нашу країну, візьмуть участь в акції "Ланцюг Єдності". Люди виходитимуть на центральні вулиці міст за межами України і братимуться за руки, щоб утворити живі ланцюги.

Планується, що це буде найбільший ланцюг єдності в історії.

Щоб відчути свою силу! Зміцнити Дух і Віру! І подякувати усьому Світу за допомогу! Закликаємо всіх українців за кордоном, у всіх країнах і на всіх континентах об'єднатись в День Незалежності України і утворити найбільший в історії людства
живий ланцюг єдності, — пишуть на сайті акції.

Афіша

Головна мета проєкту "Ланцюг Єдності" – привернути увагу світу до України, згуртувати міжнародну спільноту навколо нашої країни і подякувати за допомогу державам, які прихистили українців. У межах заходу готуються стандартизовані плакати з подякою. 

Взяти участь у живому ланцюзі єдності може кожен охочий. Для цього терба перейти на офіційний сайт ініціативи, знайти на мапі своє місто та відмітити на центральній вулиці точне місце, де ти плануєш стояти. Побачивши цю позначку, інші учасники зможуть стати пліч-о-пліч.

Так само можна знайти позначки тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг. 

Збиратися в ланцюг єдності люди будуть 24 серпня о 19:00. 

За даними сайту "Ланцюг Єдності", на цю хвилину в акції планують взяти участь 10 тис. 196 людей у різних країнах світу. Цікаво, що 11 людей планують це зробити у Москві.

Скриншот із сайту "Ланцюг Єдності"

Раніше "ТиКиїв" писав, що до Дня Незалежності України у столиці відбудеться ралі на історичних автомобілях "Українська легенда". Як взяти в ньому участь — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації