У "Дії" почали тестувати Національний кешбек: як долучитись

У "Дії" почали тестувати Національний кешбек: як долучитись Фото: freepik.com

У застосунку "Дія" розпочалось бета-тестування  програми Національного кешбеку, за якою можна отримати 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Максимально за місяць українцям будуть доступні 3000 грн кешбеку. Їх можна витрачати на комунальні та медичні послуги, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, кіно тощо. Також будуть опції: задонатити ці гроші на ЗСУ або купити військові облігації.

Щоб долучитися до програми, потрібно:

  • відкрити спеціальний рахунок у банку (через застосунок, на сайті або у відділенні);
  • оновить "Дію" до останньої версії;
  • вибрати послугу Національний кешбек;
  • доєднати та активувати картку, на яку нараховуватиметься компенсація.

За словами міністерки економіки Юлії Свириденко, кешбек вже надають сім торгових мереж, а у процесі приєднання — ще близько 40 закладів торгівлі. Компенсацію вже нараховують на 38 тисяч товарів від 600 українських виробників. Серед них — продукти, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки тощо.

Список товарів, за які нараховується кешбек, доступний за посиланням. А список магазинів, де діє програма, оновлюється тут.

Перший місяць програма працюватиме у форматі бета-тестування, поки перевірятимуть її функціонал. Виробники та продавці українських товарів можуть доєднатися до Нацкешбеку через портал "Дія".

Нагадаємо, від початку вересня проїзд у муніципальному громадському транспорті Києва знову зробили безоплатним для учнів столичних шкіл. 

Читай також: "В Україні запровадять електронні ветпаспорти та реєстр домашніх тварин: подробиці"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації