У "Дії" призупинили бронювання працівників від мобілізації: коли відновлять

У "Дії" призупинили бронювання працівників від мобілізації: коли відновлять Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

На порталі "Дія" призупинили можливість бронювання військовозобов'язаних працівників від мобілізації. Послуга не працюватиме щонайменше до 15 листопада.

Зараз у відповідному розділі на сайті "Дії", при спробі подати заявку на бронювання, з'являється повідомлення про те, що послуга тимчасово закрита.

До 15 листопада триватиме аудит заброньованих військовозобов'язаних. Повідомимо про відновлення сервісу, тож стежте за оновленнями, — йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляло видання The Page, в уряді вирішили внести зміни у порядок бронювання працівників. Документ передбачає проведення аудиту рішень обласних адміністрацій та КМДА про визначення критично важливих підприємств та організацій. Він триватиме до 15 листопада. На цей час бронювання працівників поставили на паузу.

Також мають підготувати проєкт рішення уряду, де пропишуть порядок проведення перевірок обґрунтованості бронювання працівників та можливість скасування відстрочки від призову в разі виявлення необґрунтованих випадків.

Нагадаємо, послуга електронного бронювання військовозобов'язаних запрацювала у "Дії" в липні цього року. Вона дозволяє керівникам критично важливих підприємств забронювати співробітників онлайн усього за годину. 

Читай також: "У "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів: як він працює"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації