У "Дії" з'явилася мапа пунктів незламності: як її завантажити

У "Дії" з'явилася мапа пунктів незламності: як її завантажити Фото: КМВА

У застосунок "Дія" додали мапу з пунктами незламності. Відтепер кияни всього у кілька кліків зможуть знайти найближчий пункт незламності та прокласти до нього зручний маршрут. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

На мапі можна дізнатися адресу, графік роботи, місткість та умови кожного такого пункту. А також відфільтрувати за конкретними потребами — чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв'язок.

Зручним є те, що користуватися мапою можна навіть офлайн. Для цього потрібно попередньо завантажити карту вибраного регіону в "Дії", коли буде мережа. І все — вона завжди з тобою.

У Дії з'явилася мапа пунктів незламності: як її завантажити
Фото: телеграм-канал Михайла Федорова

Зазначимо, що на мапі доступна інформація не про всі регіони. Адреси пунктів незламності недоступні для Херсонської, Донецької, Запорізької і Луганської областей. Частково вони недоступні для Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської та Миколаївської областей. Це необхідно задля безпеки людей.

Як користуватися мапою

  1. Зайди в "Дію".
  2. Натисни "Послуги" — "Пункти незламності".
  3. Обери свою область та завантаж мапу.
  4. Перейди до мапи та надай доступ до своєї геолокації. "Дія" покаже Пункти незламності в радіусі 1,5 кілометра. Якщо не хочеш ділитися своїм розташуванням, можеш знайти пункти вручну.
У Дії з'явилася мапа пунктів незламності: як її завантажити
Скриншот із застосунку "Дія"

Також можна застосувати фільтри — Інтернет, мобільний зв'язок, генератор, пандус тощо та прокласти маршрут. 

Згодом функціонал мапи планують розширити. У користувачів буде змога подивитися фото пунктів незламності, поставити їм оцінку, залишити відгук тощо.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці понад сотню міських котелень забезпечили можливістю оперативного підключення до альтернативних джерел живлення. Це означає, що вони працюватимуть попри відключення світла, і квартири киян будуть із теплом навіть під час блекаутів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації