У "Дії" з'явилася мапа укриттів: як нею користуватися

У "Дії" з'явилася мапа укриттів: як нею користуватися Фото: КМДА

У застосунку "Дія" з'явилася нова послуга — мапа укриттів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Інтерактивна мапа з найближчими укриттями доступна в сервісі "Незламність". За її допомоги можна не лише прокласти маршрут до укриття, а й повідомити, якщо сховище зачинене, оцінити його і залишити відгук. Вся ця інформація передаватиметься до органів місцевого самоврядування. Якщо до певного укриття будуть негативні відгуки чи інформація, що воно зачинене, — місцева влада відреагує і розв'яже проблему.

Також на мапі доступні: рейтинг укриття, інформація про його доступ і місткість, а також фото.

Мапа укриттів у "Дії" працює і без інтернету. Та для цього її потрібно попередньо завантажити. Не всю повністю, а лише твій регіон.

Зазначимо, що мапа укриттів доступна не в усіх регіонах. З міркувань безпеки нею не можна скористатися в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях. Актуальні адреси сховищ потрібно уточнювати в місцевої влади.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області побудують укриття, яке після війни перетворять на музей. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації