У фітнес-парку "Озеро Лебедине" провели толоку: очистили водойму та висадили рослини

У фітнес-парку "Озеро Лебедине" провели толоку: очистили водойму та висадили рослини Скриншот відео КП "Плесо"

У Дарницькому районі столиці влаштували толоку, під час якої прибрали та привели до ладу територію фітнес-парку навколо озера Лебедине. Про це повідомили у пресслужбі КП "Плесо".

У прибиранні взяли участь співробітники "Плеса", КП УЗН Дарницького району, рятувальники ДСНС та небайдужі місцеві жителі. Спільними зусиллями вони очистили та впорядкували берегову лінію озера, а також саму водойму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pleso.ua

Під час толоки пофарбували лавки у фітнес-парку, вигребли опале листя та очистили від сміття акваторію озера Лебедине. Крім того, у парку висадили 10 надрічкових кленів, а також кущі жасмину та форзиції.

Довідка. Фітнес-парк на місці пустиря на березі озера Лебедине почали створювати у 2016-2017 роках завдяки місцевим активістам. З часом на території фітнес-парку облаштували доріжки та газони, встановили лавочки, декоративну огорожу, висадили квіти та кущі. Також у парку обладнали дитячий та спортивні майданчики (для мініфутболу, волейболу, баскетболу), а у 2021 році відкрили скейт-зону. 

Нагадаємо, у Національному ботанічному саду імені Миколи Гришка почали квітнути сакури та рожеві сорти магнолій. Деякі дерева у цьому році почали цвісти значно раніше, ніж зазвичай.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації