У грі Fortnite з'явилася мапа з Майданом Незалежності

У грі Fortnite з'явилася мапа з Майданом Незалежності Зображення: Fortnite

У популярну багатокористувацьку відеогру Fortnite додали благодійну мапу The Donation Map, у якій відтворили столичний Майдан Незалежності. Про це повідомляє платформа UNITED24.

Мапа є частиною ініціативи платформи та маркетингової агенції Havas. Вона дозволить гравцям з усього світу не тільки віртуально відвідати Київ, а й профінансувати реконструкцію зруйнованої української лікарні завдяки монетизації у Fortnite.

Завантажити The Donation Map (1992-2531-2170) можна на офіційному сайті гри. Мапа з великою точністю відтворює Майдан Незалежності та дозволяє не тільки дослідити центр Києва та дізнатися його історію, а й скористатися усіма ігровими механіками Fortnite. 

Ця мапа є точною копією київського Майдану Незалежності. В історії України це знакове місце, що давно стало символом незламності. Саме тут збираються українці на події, які впливають на подальшу долю країни. Тож ви не тільки приєднаєтеся до збору коштів, а й відчуєте себе частиною історії, відвідавши віртуальний Київ, — кажуть в UNITED24.

Мета проєкту — зібрати кошти на відновлення амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги у селі Прибузьке Миколаївської області. Після відновлення у цій клініці надаватимуть медичні послуги мешканцям регіонів, наближених до лінії фронту.

Нагадаємо, у Києві влітку проведуть великий фестиваль популярної культури FANCON. На ньому зберуться шанувальники настільних і відеоігор, коміксів та інших творів у жанрі фантастики та фентезі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації