У Києві не евакуюють авто під час повітряних тривог

У Києві не евакуюють авто під час повітряних тривог Фото: pexels.com

Під час повітряних тривог столична інспекція з паркування не евакуює автомобілі порушників. Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтина Усова.

Після увімкнення сигналу "Повітряна тривога" інспекція з паркування Києва припиняє евакуацію та тимчасове затримання автомобілів і не виписує штрафи за неправильне паркування. 

Це наше внутрішнє рішення, яке було прийняте і застосовується із самого початку повномасштабного вторгнення, — сказав Усов.

Він додав, що сьогодні повітряну тривогу було оголошено о 9:52, а останній штраф за неправильне паркування інспектори виписали о 9:51. Після цього, за словами Усова, штрафів за сьогодні не було.

Нагадаємо, що вранці 8 липня російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву. Було зруйновано один із корпусів дитячої лікарні "Охматдит" та один із під'їздів житлового будинку в Шевченківському районі. Столична влада інформувала про загиблих і постраждалих.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що столична клініка "Добробут" надає безоплатну допомогу пацієнтам "Охматдиту", які постраждали внаслідок ранкового ракетного обстрілу.

Також ми розповідали, як ще можна допомогти "Охматдиту", який постраждав внаслідок ракетного обстрілу. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації