У Києві оголосили тендер на продовження будівництва метро на Виноградар

У Києві оголосили тендер на продовження будівництва метро на Виноградар Фото: "ТиКиїв"

Київський метрополітен оголосив тендер на продовження робіт із будівництва Сирецько-Печерської лінії в бік житлового масиву Виноградар. Очікувана вартість робіт становить 13 млрд 956 млн 843 тис. 711,13 грн. Прийом пропозицій триватиме до 28 травня. Про це повідомили на сайті КМДА.

Нагадаємо, що у грудні 2023 року Київський метрополітен розірвав договір з АТ "Київметробуд". Причиною припинення дії договору стали незадовільні терміни виконання будівельних робіт.

У самому метрополітені зазначають, що будівництво метро на Виноградар — важливий міський проєкт. Наразі на об'єкті звели правий перегінний тунель протяжністю майже 1 тис. 250 метрів від станції "Мостицька" до станції "Сирець". Крім того, завершене будівництво основних конструкцій перегінного вентиляційного вузла. Також частково влаштовані огороджувальні конструкції і частково збудовані двоярусні тунелі.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що фахівці оглянуть стан будівельних конструкцій на Поштовій площі. Чи несе це загрозу однойменній станції метро — читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації