У КМДА розповіли, чи закриватимуть станцію "Поштова площа" та в якому вона стані

У КМДА розповіли, чи закриватимуть станцію "Поштова площа" та в якому вона стані Фото: tov-tob.livejournal

У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА відреагували на інформацію про можливе закриття станції метро "Поштова площа" через неналежний технічний стан.

Там заявляють, що станція працює у звичайному режимі як для пасажирських перевезень, так і укриттям під час повітряної тривоги. І що сама "Поштова площа", як і перегінні тунелі, що примикають до неї, перебувають у належному технічному стані. А ризиків що станцію підтопить, або її закриють на ремонт чи реконструкцію, немає.

Фахівці метрополітену провели позаплановий огляд та обстеження споруд, за результатами яких деформацій не виявлено, — зазначили у КМДА.

Там додали, що підземний перехід станції "Поштова площа" відокремлений капітальною цегляною перегородкою від "майбутнього об'єкта багатофункціонального призначення".

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Поштова площа та однойменна станція київського метро опинились під загрозою через недобудований підземний торговельний центр. Зокрема, автор проєкту реконструкції площі Андрій Миргородський розповів, що її частина стоїть на тимчасових палях, які потрібно негайно зміцнювати. А у недобудованому ТЦ нібито збирається вода, яка може затопити станцію.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації