У Києві презентують книгу про таємниці останнього гетьмана України — Павла Скоропадського

У Києві презентують книгу про таємниці останнього гетьмана України — Павла Скоропадського Фото: Національна наукова медична бібліотека України

У вівторок, 5 березня, в Києві презентують книгу "Міфи і таємниці останнього гетьмана України". Захід відбудеться з нагоди 150-річчя з дня народження Павла Скоропадського.

"Міфи і таємниці останнього гетьмана України" — це науково-популярне видання, присвячене життю і діяльності Павла Скоропадського та головним історичним здобуткам і урокам доби Української Держави.

Книга містить фрагменти спогадів, статей та інтерв'ю Павла Скоропадського і його доньок — Єлизавети і Олени. Читачі також знайдуть на сторінках видання роздуми Скоропадського про себе і Україну, коротку хроніку його життя, причини захоплення ним влади під час державного перевороту 29 квітня 1918 року, конституційно-правові засади Української Держави того часу, інформацію про маєткові та міські володіння Скоропадських.

  • ДЕ? Київ, Національна наукова медична бібліотека України, вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 7
  • КОЛИ? Вівторок, 5 березня. Початок презентації о 15:00
  • СКІЛЬКИ? Вхід вільний

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відбулася перша безоплатна екскурсія для людей з порушеннями зору. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації