У Києві пройде благодійний забіг із перешкодами "Характер Азов"

У Києві пройде благодійний забіг із перешкодами "Характер Азов" Фото: facebook.com/vdngkyiv

На ВДНГ відбудеться благодійний забіг із перешкодами "Характер Азов". Зібрані кошти підуть на підтримку бригади "Азов". Про це повідомляється на сторінці заходу в фейсбуці.

На учасників чекають дистанції з перешкодами довжиною у 3+ кілометри та 15+. 

Твоя участь — це інвестиція в нашу спільну справу! Кожна гривня, зібрана під час заходу, піде на підтримку бригади "Азов", що захищає наші цінності та свободу. Ти готовий показати характер і підтримати наших незламних воїнів? Поширюй інформацію серед друзів та ставай частиною спільноти, що об'єднана спільною метою! — написали організатори.

Реєстрація на забіг відкрита до 19 червня включно. Зареєструватися можна заздалегідь за посиланням. Можна буде це зробити і на місці в день заходу, як будуть вільні слоти.

  • ДЕ? ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
  • КОЛИ? 22 червня, 9:00 — відкриття стартового містечка, 10:00 — початок стартів.
  • СКІЛЬКИ? Від 1350 грн

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що актор Міша Коллінз збирає гроші на розмінування України та розігрує тренч як у "Надприродному" за донати.

Також нагадаємо, що столичні кав'ярні запустили благодійну ініціативу для допомоги ЗСУ. Вона полягає в тому, що відвідувачі кав'ярень можуть придбати напій у фірмовому стаканчику, а частина коштів з його продажу піде на благодійність. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації