У Києві провели наймасштабнішу загальноміську толоку: скільки сміття зібрали

У Києві провели наймасштабнішу загальноміську толоку: скільки сміття зібрали Усі фото: kyivcity.gov.ua

У Києві напередодні провели наймасштабнішу загальноміську толоку, під час якої прибрали понад 60 локацій одночасно у всіх районах столиці. Про це повідомляє міський Департамент територіального контролю.

Толоку проводили у межах двомісячника з благоустрою. До неї долучились понад 4600 людей: жителі столиці, освітяни, представники громадських організацій, бізнесу тощо. Також до прибирання залучили 144 одиниць техніки.

Загалом під час загальноміської толоки вдалось зібрати 3041 кубометрів сміття, яке вивезли на полігон. На прибраних локаціях висадили 3612 дерев.

0 / 0

У Департамент територіального контролю кажуть, що з кожним роком кількість охочих долучитися до міської толоки зростає "у геометричній прогресії".

Містяни по-справжньому переймаються майбутнім міста і готові власними руками робити його чистішим, зеленішим та затишнішим, — додають там.

Зазначимо, що осінній двомісячник з благоустрою у Києві триватиме до 15 листопада. У кожному районі міста прибиратимуть занедбані локації та стихійні сміттєзвалища, наводитимуть лад на прибудинкових територіях тощо. За результатом двомісячника складуть рейтинг ефективності столичних районів.

Читай також: "На Троєщині капітально відремонтують парк "Фестивальний" за майже 17 млн грн"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації