У Києві відкриється фотовиставка Костянтина і Влади Ліберових: вхід за донат на дрони

У Києві відкриється фотовиставка Костянтина і Влади Ліберових: вхід за донат на дрони Афіша

У Києві відкриється виставка фронтових світлин авторства відомого подружжя фотографів з Одеси Костянтина і Влади Ліберових. На ній представлять 150 документальних фотографій і відео, зроблених за останні два роки у прифронтових містах та на передовій. Про це повідомили на офіційній сторінці ВДНГ у фейсбуці.

Серед знімків: "Кладовище снарядів у Харкові", "Битва за Бахмут", "Зима на фронті. Серебрянський ліс", "30 годин на нулі", "Останній штурм Да Вінчі" та інші воєнні серії. Окремо будуть представлені й фото, на яких зображена реальність життя мирного населення Мар'їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст, що постраждали внаслідок російського вторгнення.

Мета виставки благодійна. Відвідати її можна лише за донат. Також на локації буде можливість придбати будь-яку роботу подружжя Ліберових. Зібрані на виставці кошти передадуть на закупівлю FPV-дронів для військових.

  • ДЕ? Київ, ВДНГ, павільйон №4, просп. Академіка Глушкова, 1
  • КОЛИ? Виставка працюватиме з 5 по 21 квітня. Графік роботи: щодня з 11:00 до 21:00
  • СКІЛЬКИ? Вхід за донат від 100 гривень

Раніше "ТиКиїв" писав, що в "Українському домі" відбудеться спецпоказ фільму "20 днів у Маріуполі". Як його відвідати — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації