У Києві відкрили благодійну кухню та ресторан Noble Kitchen

У Києві відкрили благодійну кухню та ресторан Noble Kitchen Фото: shotam.info

Український фонд Ukrainian Food Foundation відкрив у Києві благодійну кухню гарячих страв Noble Kitchen.
Про це пише ШоТам.

Кухня працюватиме щодня на постійній основі. Тут готуватимуть та доставлятимуть обіди внутрішнім переселенцям, які найбільше потребують продовольчої підтримки. Команда проєкту планує видавати більш ніж 10 тисяч порцій їжі на місяць. При цьому харчування робитимуть якісним та різноманітним.

За словами співзасновника фонду Андрія Берегового, проблема нестачі продовольства через війну стає дедалі гострішою. 

Уже четвертий рік наша фундація займається боротьбою з проблемами бідності та голоду в Україні через порятунок від утилізації надлишків продуктів та напоїв, які були передані продовольчими мережами та виробниками у промислових масштабах, — пояснив Береговий.

Разом із кухнею Noble Kitchen відкрили й благодійний ресторан, де будуть проводити обіди та вечері для ВПО на безплатній основі.

Часто, під час масових роздач продовольчої допомоги, ми бачили людей з одних і тих же міст, навіть сусідів, які вперше зустрічали один одного з того моменту, як були вимушені залишити свої рідні домівки. Це дуже емоційні зустрічі. Тому, крім головної функції, смачно нагодувати людей, команда ресторану ставить за мету — створити ком'юніті, де люди можуть разом провести час, поспілкуватися та відновитися емоційно, а головне — смачно поїсти, — додає Береговий.

Через велику кількість охочих обслуговують переселенців у ресторані за попереднім записом. Для цього їм потрібно заповнити форму на сторінках фундації у соцмережах.

У Києві відкрили благодійну кухню Noble Kitchen
Фото: shotam.info

Раніше "ТиКиїв" писав, що київські волонтери створили колекційне вино з винограду деокупованого Ізюма. У такий спосіб вони вирішили допомогти у відбудові міста.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації