У Києві відкрили простір для допомоги військовослужбовицям

У Києві відкрили простір для допомоги військовослужбовицям Фото: інстаграм ArmWomenNow

У Києві відкрився мультифункціональний простір для допомоги військовослужбовицям. Його заснувала команда ArmWomenNow, що з початку повномасштабної війни займається забезпеченням українських захисниць військовою формою. Про відкриття простору повідомили на офіційній сторінці ArmWomenNow в інстаграмі. 

ArmWomenHub — це місце сили для захисниць! Кожна військова заслуговує на найкращу підтримку та можливості для повноцінного відновлення. Ми створили хаб, де військові почуватимуться комфортно, зростатимуть та розкриватимуть свій потенціал. Ми чекаємо на тебе️. Хаб відкритий для тебе, — пишуть на сторінці ArmWomenNow у соцмережі. 

В ArmWomenHub військовослужбовиці можуть отримати великий спектр допомоги. Зокрема, психологічну підтримку, менторський супровід, послуги соціальної реабілітації. Також у просторі проводитимуть майстер-класи і творчі зустрічі. 

Крім цього, у хабі працюватиме шоурум. Там жінки зможуть придбати собі військову форму, яку відшиває команда ArmWomenNow, та речі, що можуть знадобитися під час служби, — рушники, білизну, повербанки, ліхтарі, предмети особистої гігієни, сумки тощо. 

Фото: інстаграм ArmWomenNow

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації