У Києві відновили шкільне укриття, де під час тривоги обвалилась стеля: всі інші — перевірять

У Києві відновили шкільне укриття, де під час тривоги обвалилась стеля: всі інші — перевірять Фото: пресслужба КМВА

У Солом'янському районі відновили шкільне укриття, у якому напередодні стався обвал стелі через прорив труби. Про це повідомили у пресслужбі КМВА. 

Там розповіли, що наслідки аварії в укритті усунули в повному обсязі у максимально короткий строк. Тепер воно знову функціонально придатне для використання під час повітряних тривог. 

Аварія сталася через те, що в укритті зірвало вентиль батареї опалення, внаслідок чого затопило стелю, і вона обвалилася. Внаслідок надзвичайної пригоди ніхто не постраждав.

0 / 0

Щоб подібна аварія не повторилася, очільник КМВА Сергій Попко підписав доручення про негайну інспекцію всіх столичних укриттів. 

Ще напередодні у місті загалом і в кожному районі окремо створили комісії, які займуться перевіркою укриттів на предмет безпеки (в тому числі — стану інженерних мереж). Комісії мають перевірити укриття до 29 грудня і відзвітувати про це. А відповідальні за укриття мають усунути виявлені недоліки в найкоротший термін. 

У військовій адміністрації додали, що щодня "триває системна робота" з приведення укриттів у належний стан, а також із забезпечення цілодобового та безперешкодного доступу до них. 

Нагадаємо, 22 грудня під час повітряної в укритті однієї зі шкіл Києва через прорив труби стався обвал стелі. Ремонт у цьому сховищі робили коштом одного з благодійних фондів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації