У Києві відновлять рух автобуса від метро до Жовтневого селища

У Києві відновлять рух автобуса від метро до Жовтневого селища Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

У Києві з цієї суботи, 27 липня, відновлять рух автобусного маршруту № 39, якій курсуватиме від метро "Голосіївська" до селища Жовтневого. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Там кажуть, що раніше на маршруті курсували автобуси малої місткості, а на початку повномасштабного вторгнення його взагалі закрили.

Тепер же, коли комунальники збільшили розворотне кільце, цим маршрутом можуть безпечно їздити автобуси великої місткості. На старому кільці їм розвертатися було складно.

Відтепер автобуси 39 маршруту курсуватимуть за такою схемою: просп. Голосіївський — просп. Науки — вул. Голосіївська — вул. Добрий Шлях — вул. Еллана-Блакитного — вул. Лисогірська (до розв'язки на перетині з вул. Ракетною та вул. Панорамною). У зворотному напрямку: вул. Лисогірська — вул. Еллана-Блакитного — вул. Добрий Шлях — вул. Голосіївська — просп. Голосіївський.

Нагадаємо, з 1 серпня на 10 грн подорожчає цифрова транспортна карта у застосунку "Київ Цифровий". При цьому вартість проїзду в комунальному транспорті лишиться незмінною.

Читай також: "Українських жінок безплатно навчатимуть водити міські автобуси"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації