У Києві відремонтують одну з головних вулиць Оболонського району: вона стане безбар'єрною

У Києві відремонтують одну з головних вулиць Оболонського району: вона стане безбар'єрною Фото: вікіпедія

В Оболонському районі Києва капітально відремонтують вулицю Богатирську. Ремонт проходитиме з урахуванням норм безбар'єрності. Про це повідомили на сайті КМДА. 

У межах ремонту на вулиці Богатирській встелять нове дорожнє покриття з пониженими бордюрами та тактильною плиткою для пішоходів. Також тут облаштують смугу безпеки і розділову смугу, тротуари і велодоріжки, рукави дощової каналізації.

Ремонт чекає і комунікаційні мережі. Тут перекладуть каналізаційні, водопровідні та тепломережі. Крім цього, на вулиці встановлять 320 опор зовнішнього освітлення.

Зазначимо, що вулицю Богатирську востаннє реконструювали в середині 1980-х років. Нині ця магістраль популярна через транзитний рух у бік Вишгорода та перерозподіляє транспортні потоки в обхід центру столиці в напрямку Гостомеля та Одеси. Через значну кількість вантажного транспорту проїжджа частина вулиці інтенсивно руйнується.

Капітальний ремонт допоможе вирішити цю проблему і заохотить власників авто оминати центральну частину міста при необхідності транзитного руху.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у столиці стартує новий сезон дитячої залізниці. З її графіком роботи можна ознайомитись у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації