У "Київ Цифровий" запустили опитування про МАФи та зарядки для електромобілів

У "Київ Цифровий" запустили опитування про МАФи та зарядки для електромобілів Фото: kyivcity.gov.ua

У застосунку "Київ Цифровий" запустили два нових опитування, у яких пропонують взяти участь киянам: про МАФи та зарядки для електромобілів.

Так, у першому опитуванні у киян запитали про подальшу долю МАФів, які дратують одних киян, проте стають у пригоді іншим. Учасники опитування можуть висловити свою думку щодо того, чи потрібно прибрати всі МАФи у місті, де саме їх слід демонтувати у першу чергу та як привести до ладу. 

Торговий МАФ або мала архітектурна форма — так називають кіоски, павільйони й автомати для продажу снеків і кави. Їм радіють, якщо потрібно швидко перекусити неподалік від метро. Вони обурюють, якщо з'являються незаконно та спотворюють вигляд міста.

Опитування триватиме до 18 квітня, а відповіді учасників надійдуть до Департаменту територіального контролю та вплинуть на комфорт і естетику міста. 

Друге опитування стосується зарядних станцій для електромобілів у місті: скільки їх має бути у Києві, чи має місто взяти їх розміщення під свій контроль та чи потрібно створювати мапу електрозарядок. Взяти участь в цьому опитуванні можна також до 18 квітня.

Нагадаємо, Національний музей історії України менше ніж за добу зібрав 772 тисячі грн на демонтаж незаконної "церкви-МАФу" зі своєї території.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації