У київській філармонії виступлять іспанський диригент і маріупольський оркестр

У київській філармонії виступлять іспанський диригент і маріупольський оркестр Фото: пресслужба НФУ

24 червня в Національній філармонії України відбудеться непересічна подія: разом із легендарним оркестром маріупольської камерної філармонії "Ренесанс" виступить не менш легендарний іспанський диригент Рамон Торрельєдо.

Ба більше: маестро привезе із собою контрабасиста Дієго де Сантьяго.

Маестро Торрельєдо майже повністю об'їхав Європу та країни Старого Світу разом з оркестрами, які повірили в його блискучі ідеї та підтримали їх.

Харизматичний Торрельєдо виступає для найрізноманітнішої аудиторії на найрізноманітніших майданчиках: не лише в престижних концертних залах, а й на фабриках, у лікарнях, соборах, бараках табору смерті Аушвіц (це відбулося влітку 2005 року), в'язницях... Митець вважає, що популяризувати класичну музику потрібно всюди — навіть там, де, на перший погляд, її не чекають.

Яскравий темперамент, надзвичайно виразний і чіткий диригентський жест, енергія та щирість — все це Рамон Торрельєдо. Під його орудою оркестр "Ренесанс" виконає твори українських та іспанських композиторів: Максима Березовського, Дмитра Бортнянського, Вольфганга Амадея Моцарта, Мануеля де Фалья, Хоакіна Туріни, Джованні Боттезіні, Енріке Гранадоса та Золтана Алмаші.

  • ДЕ? Національна філармонія України, Колонна зала 
  • КОЛИ? 24 червня, 19:00
  • СКІЛЬКИ? 190–400 грн
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації