У київських кінотеатрах відбудуться передпрокатні покази фільму, який номінований на Оскар

У київських кінотеатрах відбудуться передпрокатні покази фільму, який номінований на Оскар Кадр із фільму "Зона інтересу"

У Києві пройдуть передпрокатні покази фільму, який має п'ять номінацій на Оскар — "Зона інтересу". Офіційно в українських кінотеатрах картина вийде 22 лютого. Та в киян є можливість побачити її раніше. Про це повідомляє Arthouse Traffic.

У четвер, 15 лютого, о 19:50 "Зону інтересу" показуватимуть у кінотеатрі "Оскар", що у ТРЦ Gulliver. А в суботу, 17 лютого, о 14:50 у кінотеатрі "Жовтень" відбудеться спеціальний показ картини з обговоренням з кінокритиком.

Квитки на передпрокатні кінопокази вже доступні для придбання на сайтах кінотеатрів.

Про що фільм "Зона інтересу"

Фільм є екранізацією однойменного роману британського письменника Мартіна Аміса про родину, яка живе поруч з концентраційним табором "Аушвіц" під час Другої світової війни. Це комендант концтабору Рудольф Гьосс та його дружина Гедвіга. Вони намагаються побудувати життя мрії для своєї родини в будинку та саду поруч із табором, де гинуть люди.

Раніше "ТиКиїв" писав про 7 вистав лютого, які варто побачити. Детальніше про театральні прем'єри в Києві дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації