У київських кінотеатрах запустили книжковий флешмоб

У київських кінотеатрах запустили книжковий флешмоб Фото: Unsplash

9 травня в український прокат вийшов фільм "Будинок "Слово". Нескінчений роман". Це драма про українських письменників доби "Розстріляного відродження", яких зібрали під дахом одного будинку в Харкові та змусили працювати на благо системи.

У межах кінопрокату творча група фільму разом із проєктом "Книга на фронт" та благодійним проєктом бібліотеки Українського католицького університету "Хочу читати" запустили книжковий флешмоб. Відвідавши показ стрічки, ти можеш зробити культурний донат — передати книгу, яку потім подарують українським захисникам або школам, бібліотекам та освітнім центрам, що постраждали внаслідок бойових дій.

У київських кінотеатрах запустили книжковий флешмоб
Афіша

Як долучитися до флешмобу:

  1. Зайди в улюблену книгарню та купи книгу українського письменника, яку хотів би відправити на фронт або передати для відновлення бібліотеки.
  2. Купи квиток на перегляд фільму "Будинок "Слово". Нескінчений роман" на будь-який сеанс з 9 по 19 травня.
  3. Приходь дивитися фільм і принеси з собою книгу. За бажанням також можеш вкласти у книгу підписану листівку зі словами подяки та підтримки українським військовим або вітаннями читачам бібліотеки.
  4. Залиш книгу в спеціальному місці збору в кінотеатрі.

До книжкового флешмобу доєдналися кінотеатри Києва, Хмельницького, Тернополя, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська, Житомира, Запоріжжя, Миколаєва, Львова, Вінниці, Полтави і Одеси.

У Києві книжковий флешмоб діє в кінотеатрах "Лейпциг", "Флоренція", "Краків", "Старт", "Ліра", "Жовтень", "Сінема Сіті" в ТРЦ Ocean Plaza та Wizoria в ТРЦ New Way і в кінотеатрі ім. Шевченка.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці пройде найбільший дитячий кінофестиваль України. З його програмою можна ознайомитися в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації