У київському метро відкрили виставку, присвячену вчителям

У київському метро відкрили виставку, присвячену вчителям Фото: КП "Київський метрополітен"

На станції метро "Золоті Ворота" відкрилася фотовиставка "Вчителі важливі". Її організатором є громадська спілка "Освіторія". Про це повідомили на офіційній сторінці КП "Київський метрополітен" у фейсбуці.

На виставці представлені постери зі світлинами вчителів з різних куточків України. Також вони доповнені їхніми історіями воєнного часу, зібраними в межах національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2022-2023 років.

У київському метро відкрили виставку, присвячену вчителям
Фото: КП "Київський метрополітен"

Проєкт "Вчителі важливі" має привернути увагу до значення професії освітянина, розповісти воєнні історії людей, які зробили цінний внесок у розвиток та навчання майбутнього покоління українців. Водночас цей проєкт і про подяку тим, хто є прикладом стійкості та мужності для дітей.

На відкриття виставки завітали й деякі педагоги, чиї історії розповідає проєкт. Зокрема вчитель інформатики, директор школи з Каховки Віктор Пендальчук і вчителька образотворчого мистецтва з Київщини Юлія Мельниченко. Відвідати захід може кожен охочий до 29 жовтня.

У київському метро відкрили виставку, присвячену вчителям
Фото: КП "Київський метрополітен"

Раніше "ТиКиїв" писав, що жителі столиці можуть долучитися до найбільшого в Європі благодійного забігу Race for the Cure на підтримку жінок, які борються з раком молочної залози. Детальніше про цей забіг та умови участі в ньому дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації