У Київському зоопарку пройде фінальний гарбузовий вікенд: годуватимуть найбільшого мешканця

У Київському зоопарку пройде фінальний гарбузовий вікенд: годуватимуть найбільшого мешканця Усі фото: zoo.kyiv.ua

Цими вихідними у Київському зоопарку відбудеться останній у цьому році гарбузовий вікенд з показовим годуванням тварин. Про це повідомили у пресслужбі Київзоо.

Цього разу стиглими гарбузами годуватимуть улюбленого та найбільшого мешканця зоопарку — слона Хораса. Подивитися на те, як цей велетень ласуватиме жовтогарячими плодами, можна буде 26 та 27 жовтня о 12:00.

Встигніть насолодитись барвистими видами осіннього зоопарку та отримати позитивні емоції від показового годування, — закликають у Київзоо.

0 / 0

Нагадаємо, відвідувачів на територію зоопарку пускають до 16:30, а перебувати там можна до 18:00. Квиткові каси працюють за таким графіком: пн — з 12:00 до 16:30, вт-нд — з 10:00 до 16:30. Також квитки можна придбати онлайн за допомогою телеграм-бота.

Вартість квитка у касі становить 150-250 грн, залежно від віку та наявності пільг у відвідувача. Вартість квитків онлайн — 230 грн для дорослих та
130 грн для дітей від 6 до 16 років. Для дітей віком до 6 років, а також дітей з інвалідністю чи дітей сиріт віком до 18 років вхід — безплатний.

Нагадаємо, з настанням холодної погоди столичних водіїв просять перевіряти свої автомобілі, перш ніж завести двигун. Адже вуличні коти та інші тварини у пошуках тепла можуть залазити під капоти або колісні арки машин

Читай також: "У Києві відкрилась перша в Україні people-friendly кондитерська для собак"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації